Një webfaqe nuk është luks por domesdoshmëri.

Ne krijojmë jo vetëm aspektin vizuel të Webfaqes tuaj, por edhe tërë identitetin e brendit tuaj duke filluar nga dizajnimi i webit deri tek shpërndarja e saj apo marketingu.  Webfaqja juaj e internetit do të jetë shtëpia juaj online. Ne dizanjojmë webfaqe te cilat kthejnë vizitoret tuaj në klient.

Creweb ju ofron:

  • Emrin dhe hapësirën për webfaqen tuaj
  • Dizajnin e webfaqes të përshtatshëm me ngjyrat e biznesit tuaj.
  • Webfaqja do të jetë funksionale në çdo pajisje si mobile, tablet, pc.
  • Ndihmë rreth webfaqes 24/7 për një vit pa pagesë.
  • Mundësi për përdorim të emailave me emrin personal tuajin.
  • Siguri për webfaqen tuaj
  • Nëse krijoni ecommerce website, ne krijomë një video promote për juve, me mundesi shpërndarje.

E-COMMERCE WEB:

Klienti është vlera me e rëndësishme për biznesin tuaj. Një çasje online i ndihmon klientit të këtë kohë me shumë që të vendosë për produktet që do të blejë.

Webfaqja ju ofron mundësinë që konsumatoret të bëjnë blerje nga shtëpia, puna, ata të vëndosin për produktin që ju intereson kurdo, në vend se të presin në kohë dhe orar.

Ju mund të përdorni webfaqen tuaj  për t’u lidhur me klientët duke siguruar një shërbim profesional, të tillë si ndjekja e porosive, konfirmimet e dorëzimit dhe rekomandimet e produktit bazuar në historinë e tyre të porosive. 

Pasja e produkteve tuaja të ekspozuara në  webfaqe do të rrisë mundësinë e shitjeve pasi ju mund të shfaqeni tek ata ofertat, zbritjet aktuale në metodë joshëse, në mnyrë që të krijoni atraktivtet tek klientet tuaj.

NEGOCIO ÇMIMIN DERISA TË PËRSHTATET TY

KONTAKTO:
info@creweb.wtf
048123800